Body Mind Release Volendam

Mooie woorden

Professionele begeleiding in het loslaten van jouw ballast en terughalen van jouw positieve gevoelens. 

Dikke 10! – Kim V.

De eerste keer toen ik bij Ingrid kwam voelde ik mij al een lange tijd heel somber, snel opgejaagd, emotioneel, piekerde veel en twijfelde aan alles. Ik wilde graag meer rust in mijn hoofd. Toen zij mij uitleg gaf over de ‘Body Mind Release’ methode dacht ik steeds ‘eerst zien, dan geloven’, maar ik wilde er wel vol voor gaan. Na twee weken merkte ik al dat het rustiger werd in mijn hoofd, ervaarde minder stress en ook het piekeren was al verminderd. Toen bij mij na een paar weken de verbeteringen stokte, heeft Ingrid besloten om wat extra oefeningen toe te voegen voor 1 week. Sindsdien was het constant stijgende lijn. Nu ik het hele programma heb afgerond is het heerlijk rustig in mijn hoofd, pieker ik bijna niet meer, erger me niet zo snel meer aan anderen, voel me een stuk rustiger en energieker. Ook mijn zelfvertrouwen heeft een boost gekregen. Ik kan weer genieten! Kortom, Body Mind Release met hulp van Ingrid krijgt van mij een dikke 10! Twijfel je? Ik zeg doen!

Al na 1.5 week resultaat – Nel

Vermoeidheid, piekeren, onzekerheid, angsten. Twijfels of ik wel de juiste richting op ging in m’n leven. Ingrid vertelde over de BMR techniek en ik werd toch wel heel erg nieuwsgierig. 

Al na 1,5 week voelde ik dat ik rustiger werd, kon de onbelangrijke dingen makkelijker naast me neer leggen. Ook werd ik me meer bewust van mijn acties en reacties naar mensen in mijn omgeving en naar onze kinderen.

Nu na 6 weken voel ik mij vrolijker, heb ik meer energie en ben ik vol vertrouwen over de toekomst. Bijzonder hoe de stap naar bewustwording en op jezelf vertrouwen er ook voor zorgt dat er allemaal nieuwe en leuke dingen op je pad komen. �

Ingrid is een geweldige vrouw en weet alles duidelijk uit te leggen, ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om te starten!


Geweldige ervaring – Mineke Feijen

Ik heb dit gedaan en wat een geweldige ervaring. Het is al weer even geleden maar heb er nog steeds profijt van. Alles weegt veel minder zwaar, ik zie alles veel duidelijker en er is een behoorlijk gewicht van mijn schouders gevallen. Kan alles veel makkelijker handelen en alles veel beter relativeren. Mijn mandje is “leeg” en als er weer iets inloopt, weet ik nú hoe te legen. Een geweldige ervaring de ” Body Mind Release”. Ik kan het iedereen aanraden. Ingrid Nijmeijer, je bent geweldig, dankjewel.

Het kwartje valt – Kees Jonk

Gisteren (helaas) m’n laatste “sessie” gehad bij BMR. Kan t i.p. kort samenvatten maar dat zou niet op z’n plaats zijn.Onze maatschappij zorgt er mijn inziens voor dat je aan een bepaalde verwachting moet voldoen .Hier kan niemand iets aan doen en je moet jezelf hier ook niet voor verontschuldigen.Dit is niet altijd even makkelijk.Ik hou van alle mensen om mijn heen en laat zoveel mogelijk iedereen in z’n waarde. Helaas word er dan, bewust of onbewust, vaak misbruik van gemaakt. BMR laat op een logische ,zou haast zeggen, ‘back to basic’ manier zien hoe je rugzakje langzaam maar zeker vol raakt.Zodra je het hele ‘traject’ hebt doorlopen valt eigenlijk het kwartje en word je vanbinnen heel rustig en kan je alles beter relativeren. Zou dit eigenlijk niet hoeven te vermelden maar het word vergoed door de zorgverzekering. Dit betekend eigenlijk dat t wetenschappelijk is onderbouwd. Bij deze wil ik Ingrid heel erg bedanken voor deze uiterst interessante en leerzame ervaring. Iedereen die ook maar enigszins een beetje de weg kwijt is , niet lekker in z’n vel zit of alleen maar dichterbij zichzelf wil komen , zou ik zeggen GEWOON DOEN. Ingrid ; dikke knuffel, gr Kees Jonk

Zo blij… – Maxime Steur

Inmiddels alweer een paar maanden geleden dat ik het BMR traject heb afgerond, maar jeetje wat zijn de verschillen met begin dit jaar groot! Ik ervaar zo veel meer rust en positiviteit en controle over me eigen gemoedstoestand nu in me leven! Alsof ik een heel ander mens ben geworden… Ook mijn omgeving merkt het regelmatig op en benoemd dit naar me en dat is zo fijn! Ben nog steeds zo onwijs blij en dankbaar dat ik Ingrid ben tegengekomen en dit traject ben aangegaan. Echt super! 
Ik zat tegen een burn-out aan toen ik Ingrid tegen kwam. Voelde me vooral ontzettend vermoeid en somber. Ergerde me constant aan alles en iedereen, niet te vergeten mezelf!! Werd opgeslokt door stress en wist totaal niet meer wie ik eigenlijk zelf was… Ingrid vertelde me over het BMR traject en wat de voordelen hiervan zouden kunnen zijn. Ik besloot het aan te gaan! Het was een heel proces met ups en downs maar beetje bij beetje kwam ik steeds sterker in mijn schoenen te staan en wist ik mijn rust van binnen en zelfvertrouwen weer terug te vinden. Door vaker voor mezelf te kiezen en goed voor me geestelijke en lichamelijke gesteldheid te zorgen voel ik me veel energieker en geduldiger en kan ik beter functioneren in mijn gezin, werk en de maatschappij. Dit inzicht en deze verandering is allemaal ontstaan door de methode van Body Mind Release, en NIET te vergeten de geweldige steun, handvatten en adviezen van Ingrid!

Body Mind Release,

de Kunst van het

Loslaten..

HOE WERKT HET?

BLIJF UP TO DATE