Body Mind Release Volendam

Coaching

begeleiding in persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn

Er zijn vele redenen waarom coaching van grote waarde kan zijn. Dat kan variëren van niet lekker in je vel zitten tot somberheid of niet weten wat je volgende stap mag zijn. Soms ben jij je niet eens bewust van wat nou de reden kan zijn waardoor je gewoon niet zo lekker gaat.

Samen zoeken wij tijdens coachings gesprekken naar de kern van jouw issue(s). Doel van de coachingsgesprekken is dat jij grip krijgt op waar het ‘niet lekker zit’ en hoe jij dit kunt veranderen.  De verandering die je zoekt zit tenslotte in jezelf.

Ik begeleid jou met het vinden van je eigen antwoorden en geef tools en inzicht in jouw ‘doen en laten’ zodat jij meer inzicht krijgt in jezelf en veranderingen kan aanbrengen wanneer jíj dit nodig vindt. Kortom, ik help jou je eigen kracht en potentie terug te vinden. Want natuurlijk heb jij die!

Ik geef coaching op maat. Dit kan al dan niet in combinatie met de loslaat methodiek van Body Mind Release of een energetische behandeling om bijvoorbeeld enorme stress of onrust te verminderen. Samen bepalen wij wat voor jou het beste kan zijn.

Coaching valt helaas niet onder de zorgverzekering.

Coaching is unlocking a person's potential to maximize their own performance.
It is helping them to learn rather than teaching them!

ONZE METHODIEK