Body Mind Release Volendam

Voor bedrijven

Verzuiminterventies en vitaliteitstrajecten

Body Mind Release Volendam biedt bedrijven verzuiminterventie- en vitaliteitstrajecten ter bevordering van een vlotte re-integratie. Heel goed curatief maar ook zeker preventief in te zetten. We maken het allemaal mee: belastende privé of werksituaties die onze mentale veerkracht op de proef stellen. Dit kan ervoor zorgen dat de ‘rek’ eruit raakt bij uw medewerker waardoor deze gedwongen wordt een stapje terug te doen. Er zijn veel klachten te benoemen die uiteindelijk tot verzuim kunnen leiden. Denk hierbij aan stress, spanningen, angsten, depressies, privéproblemen, vermoeidheid. Allemaal factoren die ertoe kunnen leiden dat concentratie, creativiteit, productiviteit, doelen stellen of prestatie leveren (te) zwaar gaat vallen. 

Daarnaast kunnen deze klachten er voor zorgen dat het nog lastiger wordt om te gaan met eventuele veranderingen of belastende situaties op het werk. 
Onderzoek toont aan dat de ballast die iemand bij zich draagt voor 95% bepaalt hoe diegene voelt, denkt, handelt en reageert. Denk bij deze ballast aan verkrampende gevoelens en beperkende overtuigingen. Denk bij ballast aan verkrampende gevoelens, angsten en beperkende overtuigingen.

Binnen de Body Mind Release Methodiek hebben wij de mogelijke innerlijke oorzaak van veel voorkomende fysieke en mentale klachten volledig in kaart gebracht. Deze kunnen wij voor onze cliënten gericht uittesten. Vervolgens leren wij onze cliënten om deze ballast zelfstandig los te laten en de positieve tegenhanger weer terug te halen.
De resultaten zijn bewezen duurzaam en effectief. Dagelijks bevestigen onze cliënten meer energie, ontspanning, levensvreugde, doel, veerkracht en positiviteit. En dát komt zowel de werknemer als de werkgever ten goede.

Door onze efficiënte en effectieve werkwijze duurt onze interventie kort. Gemiddeld duurt een interventie traject 6 tot 8 weken. Nazorg sessies zijn bij het traject inbegrepen. Na het traject zijn onze cliënten in staat om de methodiek zelfstandig toe te passen en zo het positieve resultaat blijvend te stimuleren.

Bestaande interventies richten zich voornamelijk op praten over oorzaken terwijl dit in de praktijk niet of nauwelijks blijkt te werken. De focus ligt bij een BMR traject niet op praten of leren omgaan met maar op bewustwording en het aanpakken van de onderliggende innerlijke oorzaak van verzuimklachten.

ONZE METHODIEK