Energetische Behandelingen

Energetische Behandelingen

Body Mind Release Volendam biedt naast het Body Mind Release Traject en coaching ook diverse energetische behandelingen aan.

Wij leven in een tijd waarin veel gebeurt, veel van ons gevraagd wordt en waarin het steeds belangrijker is om zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven in alle opzichten. Daar waar wij mensen in de afgelopen jaren heel ver van onszelf verwijderd zijn geraakt is het nu bijna noodzaak weer zo dicht mogelijk bij onszelf te komen, te zijn wie wij zijn! Daar kunnen onze energetische behandelingen heel erg bij ondersteunen.

Een energetische behandeling is er op gericht om naast verlichting bij fysieke klachten vooral ook rust te brengen in het gehele menselijke systeem waardoor er ruimte ontstaat om inzichten te krijgen en veranderingen aan te brengen waar dit nodig of gewenst is. Tijdens een intakegesprek wordt duidelijk welke behandeling het beste bij u aansluit. Energetische behandelingen werken enorm bewustzijnverruimend, kunnen een heldere kijk geven op uw situatie en richting geven.

Voor het beste resultaat zijn minimaal 3 behandelingen (1 x per week) aan te raden, uiteraard geheel afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden.

Een behandeling kan bestaan uit (een combinatie) van:

*  Intake

*  Reinigen van het energieveld

*  In balans brengen en reinigen van de chakra’s

*  Power reset (naar beneden brengen van emotionele ladingen)

*  Body Reset (zeer krachtige reset voor het hele systeem)

*  healing m.b.v. het zelfgenezend vermogen

*  soul retrival 

Tarieven:

pakket van 3 behandelingen = EURO 350,00 inclusief intake  

pakket van 5 behandelingen = EURO 550,00 inclusief intake