Frequentie therapie

Healy

HEALY Frequentie Therapie

HEALY Frequentie Therapie De HEALY is een draagbaar frequentieapparaatje (bioresonantie) waarmee u uw lichamelijke en mentale gezondheid heel goed kunt ondersteunen en balanceren. Ons lichaam bestaat uit frequenties en als bepaalde lichaamsdelen of organen niet op de juiste frequentie staan afgesteld (vergelijk het met radiozenders) dan kunnen klachten ontstaan.

Met de HEALY stem je weer af op de juiste frequentie wat voor herstel zorgt. Dit unieke apparaatje is afgeleid van de timewaver, een bioresonantie apparaat wat al vele jaren onder meer in ziekenhuizen en klinieken wordt gebruikt. Het is een goedgekeurd medisch apparaat met vele toepassingen.

Door de reguliere geneeskunde wordt de Healy erkend voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen.

Er zijn nog vele andere toepassingen waarvan de werking nog niet wetenschappelijk is aangetoond. Wel zijn er hele goede ervaringen met deze programma’s.

Deze kleine krachtpatser is voorzien van frequentie programma’s voor vele levensgebieden voor het bevorderen van gezondheid, welbevinden en balans.

De Healy is via je smartphone te gebruiken met een daarvoor gecreëerde app. Analyseren is met de meest uitgebreide editie van Healy ook mogelijk. Ook hiervoor is een app gecreëerd. U heeft de beschikking over vele toepassingen binnen de bijzondere programma’s.

HEALY is nu 1 jaar op de markt en verovert in sneltrein vaart de wereld! Wilt u deze kleine krachtpatser uitproberen? Dat kan bij Body Mind Release Volendam.

U kunt de HEALY huren voor een introductieprijs van € 50,00 per week! Wij testen u dan uit met onze meest uitgebreide HEALY waarna u zichzelf thuis (tijdens uw dagelijkse bezigheden) kunt behandelen. Wilt u de HEALY daarna niet meer kwijt (die kans is groot)? Dan kunt u overwegen er zelf een aan te schaffen. Ik kan u uitgebreide informatie geven over de mogelijkheden.