image (5)

Ik wil wel iets maar wat?

Ik kom dit gegeven vaak tegen bij mensen. Het lijkt wel of iedereen tegenwoordig aardig tegen zijn plafond aan leeft. Enerzijds is dit ‘gewoon’ de maatschappij waarin wij leven, anderzijds merk ik dat veel mensen meer bewustzijn krijgen, niet alles meer voor zoete koek slikken en klaar zijn met het leven op de toppen van hun tenen. Het gaat zich een beetje tegen je keren zeg maar. Veel mensen willen meer terug naar de basis en de ratrace waarin zij veelal zitten achter zich laten. Nu is het best lastig om daar een begin mee te maken want je kunt wel willen maar hoe pak je dat aan dan? In één keer alles laten vallen en de boel de boel laten gaat ook niet werken. Dat is te geforceerd en zeker niet blijvend. Ik blíjf enthousiast roepen dat de oplossing in Body Mind Release ligt. Met deze geweldige methodiek ga jij uit de mallemolen van alle dag te stappen. Op een rustige, makkelijk en leuke manier terug naar de basis in jezelf. De focus komt dan weer bij jezelf te liggen en niet bij alles en iedereen die iets van jou wil. Natuurlijk heb jij dat zelf altijd toegelaten maar dat gaat dan echt veranderen……..Daarnaast vaart je lichaam er ook wel bij. Je buitenkant is ten slotte een weerspiegeling van je binnenkant. Ik help je er graag bij, het duurt slechts 6 tot 8 weken en je kunt voor altijd jezelf blijven ondersteunen wanneer jij dit nodig vindt.

Waar wacht je nog op!

Deel dit gerust op social media