image (4)

Twijfels

Wikken en wegen, wel, niet of misschien, links of rechts, voor- of achteruit…… Wij kunnen er wat van: twijfelen! En waarom eigenlijk? Omdat wij niet willen dat wij een verkeerde beslissing nemen? Is er überhaupt een verkeerde beslissing dan? Wij kunnen het onszelf erg lastig maken hiermee, ronduit vermoeiend, al dat getwijfel. Als je voor een dilemma staat en je twijfelt ergens over, bedenk dan voor jezelf wat het ergste is wat kan gebeuren als je achteraf ‘het verkeerde besluit neemt’. Je zal er achter komen dat er vaak helemaal niets ergs gebeurt hooguit dat iets jammer kan zijn. Maar meestal pakt de beslissing gewoon goed uit al kan de uitkomst soms iets anders zijn dan verwacht. Hoe leuk is dat? Als het zo is dat bij jou de twijfels echt heftige vormen aannemen en erg in de weg zitten, meestal gaat dit overigens met nog meer zelf opgelegde, voor jou beperkende gedragingen gepaard, weet dan dat je dit absoluut kunt loslaten met Body Mind Release. Deze geweldige methodiek helpt jou je eigen zelf te zijn zonder al die zelf opgelegde beperkingen. Investering van 6-8 weken met tools die je kunt blijven gebruiken!

Groetjes, Ingrid

Deel dit gerust op social media