image (3)

Overtuigingen

Wist je dat jouw overtuigingen voor 95% bepalen hoe jij naar jezelf, je omgeving en het leven kijkt en dat diezelfde overtuigingen bepalen welke keuzes je maakt, of je succesvol bent, hoe je denkt en reageert op anderen en hoe je handelt? De beperkende en belemmerende overtuigingen die je bij je draagt (nee, dat bén je niet) kunnen jouw op termijn zelfs ziek maken. Het is dan ook niet vreemd dat jouw overtuigingen jou danig in de weg kunnen zitten en je belemmeren en beperken bij alles wat je doet of juist niet doet. Je kunt hierbij onder andere denken aan: • Onverwerkte gevoelens of gebeurtenissen • Schuldgevoelens • Onzekerheid • Minderwaardigheid gevoelens • Spanning en onrust • Piekeren/zorgen maken • Denken voor anderen • Verantwoordelijkheden overnemen van anderen • Burn out klachten

Dit wordt wetenschappelijk onderschreven door Dr. Bruce Lipton. Hij beschrijft dit alles in zijn boek ‘de biologie van de overtuiging’. Gelukkig komt men er steeds meer achter dat het niet alleen je lichaam is wat je ‘in shape’ moet houden maar zeer zeker ook je mentale gezondheid moet bijhouden. Het één hangt nu eenmaal samen met het ander. Het goede nieuws is dat jij deze beperkende overtuigingen met Body Mind Release in slechts 6-8 weken kunt loslaten waarmee jij op een mooie en praktische manier je ballast overboord gooit. Daarmee komt er weer ruimte voor je echte zelf en ervaar jij (weer) meer ontspanning, rust, overzicht en een fijn levensritme. Daarmee zorg je dus voor je mentale én fysieke gezondheid! Is het dan zo makkelijk? Absoluut!

Waar je eens bent aangekomen kun je ook weer loslaten. Het zijn slechts beperkende overtuigingen wat je bij je draagt. Dat is niet wie jij bént, ook al wordt er vaak gezegd: zo ben ik!

Een intake gesprek is altijd vrijblijvend en kan desgewenst aan huis plaatsvinden (binnen de gemeente Edam-Volendam brengt dit geen kosten met zich mee, daarbuiten een redelijke vervoersvergoeding in overleg).

Body Mind Release wordt deels vergoed door zorgverzekeraars indien u aanvullend bent verzekerd voor alternatieve geneeskunde. Informeer hiervoor bij uw zorgverzekeraar.

Deel dit gerust op social media