image (2)

Zelfvertrouwen

De letterlijke betekenis: vertrouwen op je eigen mogelijkheden. Hoe kan het toch dat heel veel mensen veel te weinig zelfvertrouwen hebben. Veel te weinig geloof in zichzelf, in hun eigen kunnen. Oh nee hoor, dat kan ik niet. Welnee, daar ben ik absoluut niet geschikt voor! Wie zit er nou op mij te wachten? Herkenbaar? Op die manier houdt jij jezelf ongewild klein en beperk jij jezelf enorm. Het ontneemt jou kansen! Een eyeopener kan zijn dat jij niet onzeker bént, nee je draagt het ‘alleen maar’ bij je. Ooit (wat dat is, doet niet ter zake) is er bij jou iets gebeurd/voorgevallen wat voor jou niet prettig voelde. Daar heb jij zelf (onbewust) de overtuiging ‘onzekerheid’ aan gekoppeld. Telkens wanneer deze overtuiging getriggerd wordt door een gebeurtenis of situatie, komt deze om het hoekje. Je kunt je voorstellen dat dit je behoorlijk kan belemmeren, zeker als je nog vele andere overtuigingen bij je draagt. Die zorgen er dan voor dat jij ‘beperkt’ leeft. Dit noemen wij ballast. Met Body Mind Release kun jij in 6-8 weken al je ballast opruimen door het letterlijk te gaan loslaten. En de positieve tegenhanger, die gaan wij terughalen. Dit doe je zelfstandig onder mijn begeleiding. Wekelijks bespreken wij de voortgang en je werkschema voor de komende week. Slechts 2 x 10m per dag en dat enkele weken kunnen voor jou echt een wereld van verschil gaan maken.

Nieuwsgierig?

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Deel dit gerust op social media