image (1)

Keuzes

Vandaag de dag hebben wij keuzes in overvloed. Elke dag staan wij wel voor keuzes: wat eten wij vandaag, wat zal ik aantrekken, ga ik met de fiets of met de bus/auto, hoe laat zal ik vanavond afspreken etc, etc.. Ongemerkt worden er door de dag heen heel wat keuzes gemaakt. Vaak zijn dat praktische keuzes zoals hierboven genoemd, dit gaat eigenlijk zo vanzelf, je hoeft er niet echt over na te denken. Vaak gaat het over keuzes die niet alleen jezelf aan gaan maar ook bijvoorbeeld je gezin, je partner, vrienden of familie. Het is vaak niet een keuze die echt alléén op jezelf gericht is. En als dat wel zo is dan voelt dat vaak wat ‘egoïstisch’ want ja, je omgeving moet toch op zijn minst wel mee profiteren van zo’n keuze! Te gek voor woorden eigenlijk want hoe belangrijk is het soms om een keuze voor jezelf te maken en daarmee gewoon goed voor jezelf te zorgen? Wanneer heb jij eigenlijk alleen een keuze helemaal alleen voor JEZELF gemaakt? Hoogstwaarschijnlijk moet je daar even goed over nadenken. Toch is dit echt heel belangrijk want door keuzes te maken voor jezélf, zórg je goed voor jezelf. En…..als je goed voor jezelf zorgt, dan zorg je automatisch ook goed voor je omgeving. Een win-win situatie dus. GOED VOOR JEZELF ZORGEN IS ÓÓK EEN KEUZE! Body Mind Release geeft jouw binnen een aantal weken (6-8) ontzettend veel inzichten, rust, ontspanning en ruimte in je hoofd. Daarmee ZORG je dus goed voor jezelf en profiteert iedereen om je heen er van mee.

WANNEER MAAK JIJ EENS EEN KEUZE VOOR JEZELF?


Intakegesprek

Deel dit gerust op social media