1572789055

Vastzitten

Voor veel mensen wel herkenbaar. Nagenoeg iedereen heeft periodes waarin wij het gevoel hebben vast te zitten, tot niets te komen, alles te veel en te zwaar vinden en rond te draaien in een cirkel waar je de uitgang niet kan vinden. Dit is puur menselijk en is soms ook gewoon nodig om door te krijgen waar nou eigenlijk jouw prioriteiten liggen, wat belangrijk voor je is en waar je blij van wordt. Het wordt pas echt lastig als zo’n periode te lang duurt. Dan kun je het gevoel krijgen steeds verder in het drijfzand weg te zakken of dat de cirkel een draaimolen wordt waarvan je überhaupt niet meer weer of er een uitgang zit. Dit kan beangstigend worden om dat de grip op jezelf langzaam maar zeker verdwijnt. Als je nou op zo’n punt beland bent, het liefst natuurlijk eerder zodat het niet zover hoeft te komen, weet dan dat Body Mind Release jou kan helpen de uitgang weer te vinden. Hoe dan? Door het loslaten van jouw ballast! Jouw beperkende gevoelens en overtuigingen die als een blokkade voor de uitgang van de cirkel staan. Door die uit te weg te ruimen en te vervangen voor de ‘originele’ positieve gevoelens maak jij je eigen weg weer vrij om je prettig, ruim, vrij, energiek, ontspannen en zelfbewust te voelen!

Nieuwsgierig?

Een intake gesprek is altijd vrijblijvend en gratis.

Deel dit gerust op social media